Ei merită tot RESPECTUL!

Campionatul European de Dragon Boat care s-a desfășurat pe data de 23 – 26 august 2018 în Branderburg, Germania, a întrunit echipe din 16 țări, printre care și reprezentanții Republicii Moldova.
După cum relatează or.md,  opt sportivi ai Lotului Național la Dragon Boat,  originari din raionul Orhei, au adus acasă 35 de medalii: 12 de aur, 14 de argint și 9 de bronz.
În semn de mulțumire pentru sprijinul Consiliului Raional Orhei, tinerii campioni s-au întîlnit cu președintele Raionului Orhei , Tudor Golub.. „Nu sunt primele și sperăm să nu fie nici ultimele medalii. Dragon Boat-ul presupune în primul rînd lucrul de echipă. Noi participăm la competiții, antrenorii ne învață, părinții țin pumnii pentru noi, iar Consiliul Raional Orhei, face tot posibilul pentru a susține inclusiv financiar SPORTUL și sportivii orheieni”, au  remarcat sportivii.

Preşedintele, la rândul său, a porpus sefului Serviciului Tineret și Sport,  Victor Gherman să pregătească devizul de cheltuieli pentru echipamentul necesar secției de canotaj din cadrul Școlii Raionale de Sport din Orhei.
Iată echipa din Orhei care a reprezentat ţara la competiţiile din Germania: Nicolae Gondiu – Maestru al Sportului, Antrenor Emerit.
Alexandra Melnic – elev I.P.L.T „Alecu Russo”
Cătălin Mîțu – elev I.P.L.T „Alecu Russo”
Ion Baciu – elev I.P.L.T „Alecu Russo”
Mihai Matei – elev I.P.L.T „Alecu Russo”
Anatolie Covalenco – elev I.P.L.T „M.I.Lomonosov”
Alexandru Spancioc – elev I.P.L.T „Onisifor Ghibu”
Olga Boțan – elev I.P.Gimnaziul Chiperceni
Anatolie Șeptilici – elev I.P. Colegiul „Vasile Lupu”

Distribuie

Lasă un răspuns