Echipa CALM s-a întâlnit cu echipa veteranilor fotbalului din Telenești

După meci – o poză comună or, a învins prietenia.

 

La doi ani după ce pe stadionul din Telenești a avut loc turneul la fotbal dintre echipele primarilor din regiunea Orhei pentru cupa săptămânalului CUVÂNTUL, sâmbătă, pe același teren, a avut loc un  meci în care s-au întâlnit echipele Congresului Autorităţilor Locale din Moldova (CALM) și veteranilor fotbalului din Telenești.

 

Echipa CALM a fost condusă de Viorel  Furdui, președintele executiv al Congresului, iar cea a veteranilor fotbalului – de către Aurel Conea, pensionar MAI și unul din animatorii acestei probe de sport din raion.

Potrivit mai multor jucători, meciul a fost anevoios din cauza caniculei.

”Ne-am zis că dacă vrem să câștigăm, trebuie să ne implicăm plenar. Cu părere de rău, nu prea reușim să ne adunăm pentru a ne antrena,  fiindcă membrii selecționatei noastre locuiesc în diferite colţuri ale republicii”, a remarcat Ion Tulbure, primarul de Târșiței, care a jucat în echipa CALM.

”A fost un joc interesant, cu multe surprize. Este adevărat că oboseala jucătorilor s-a observat deja către sfârșitul primei reprize. Chiar am anunțat niște pauze pentru hidratare”, ne-a relatat Oleg Legaci, președintele Asociaţiei raionale de fotbal Telenești, care a arbitrat jocul.

Teleneştenii au învins cu scorul 4 : 3.

Viorel Furdui a relatat că în luna viitoare echipa CALM va avea întâlniri cu echipe din mai multe țări, în cadrul campionatului european al echipelor de primari, care se va desfăşura la Bratislava, capitala Slovaciei:

”Au devenit tradiționale asemenea meciuri în UE și noi participăm. Deși victorii am avut mai puține, echipa noastră este așteptată de suporterii moldoveni, dar și de ceilalți participanți la turneu”, a remarcat dl Furdui.

Ion Cernei     

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns