După ce a fost bătut, un bărbat din Neculăieuca își caută dreptatea la IP Orhei

Inspectoratul de Poliție Orhei examinează plângerea unui bărbat din Neculăieuca, care a fost bătut la sfârșitul lunii ianuarie și a nimerit în spital.

Bărbatul a încercat să își facă public cazul prin intermediul rețelelor de socializare. Fiind contactat de reporterul Radio Orhei, acesta a relatat că ar fi fost bătut de câțiva indivizi în după-amiaza zilei de 31 ianuarie. Bărbatul spune că este proprietarul a 2 magazine din sat și în trecut a mai avut conflicte cu presupuşii gresori.

Victima crede că agresorii ar fi fost puși la cale de un fost colaborator al poliției, pentru a-l provoca și sub amenințarea unor dosare penale să fie estorcat de bani. Aceleași lucruri au fost expuse și în plângerea depusă la IP Orhei, unde au mai fost depuse alte câteva plângeri pe motivul că presupuşii agresori ar amenința și intimida martorii cazului. Bărbatul a declarat pentru Radio Orhei că a răbdat câțiva ani provocările, iar acum vrea ca totul să fie soluționat pe cale legală.

Solicitată de Radio Orhei, ofițera de presă a IP Orhei, Irina Burdujan a relatat că pe acest caz a fost pornită o cauză penală pe art. 287 al. 2 huliganism. Dosarul se află la fază incipientă, iar colaboratorii IP Orhei urmează să stabilească toate circumstanțele.

Distribuie

Lasă un răspuns