După 3 controale ale fiscaliştilor, unui agent economic din Rezina azi i-au venit mascații. Poliţiştii au făcut percheziţie ca s

Vineri, 16 iunie , 8 colaboratori ai Poliţiei din Rezina, inclusiv 2 persoane înarmate şi cu cagule pe cap, în frunte cu  Valeriu Ursachi, şeful Secţiei Poliţie Economică şi Dumitru Cobâlcean, şef-interimar al Secţiei Urmărire Penală ai descins la SRL BAGSER -service din Rezina, cu o ordonanţă de percheziţie. Potrivit proprietarului întreprinderii, Serghei Bagrin, poliţiştii l-ar fi invinuit de evaziune fiscală. A fost percheziţionat sediul întreprinderii, magazinul, apartamentul, casa în stadiu de construcţie şi garajul respectivului.

S.Bagrin a precizat că poliţiştii au ridicat de la el 35,1 mii lei, de la soţie – 3200 lei, 400 euro şi un caiet de note muzicale al feciorului care învaţă în clasa a patra, de asemenea  mai multe documente privind activitatea întreprinderii.Dânsul a mai concretizat că în ultimul an întreprinderea a fost de trei ori contolată de colaboratorii fiscului.

                Solicitat să comenteze cazul, Alexandru Ceban, inspector-şef al IRP Rezina a spus că percheziţia a fost efectuată în cadrul dosarului penal intentat împotriva lui S.Bagrin, menţionând că mai multe detalii nu poate oferi.

Reporter „C”

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns