Dorin Guzun – tânărul care are nevoie urgent de ajutor

Dorin Guzun are 27 de ani şi locuieşte în orașul Șoldănești. După cum notează site-ul soldanesti.md, dânsul, cu 6 ani în urmă, a fost diagnosticat cu leucemie. Acum Dorin urmează să suporte o operație complicată de transplant a măduvei osoase. Familia sa este în căutare disperată a sprijinului financiar din partea comunității pentru efectuarea acestui tratament costisitor, care i-ar ajuta să învingă boala.

Timp de o lună de când a fost lansată campania de caritate în susținerea lui Dorin pe rețeaua caritate.md, familia lui a reușit  să acumuleze 5 744 $, ceea ce constituie doar 5 % din suma totală necesară de 110 000 $ pentru operație. Pentru colectarea sumei date a mai rămas o lună.

Iată mesajul mediatizat de însuşi Dorin:

Bună ziua, mă numesc Dorin Guzun și am 27 de ani. Am o rugăminte către toți oamenii cu inimă mare, să mă ajute. În septembrie 2012 am fost diagnosticat cu leucemie mieloidă acută M1. A urmat o perioadă lungă de tratamente, am trecut numeroase cursuri de chimioterapie, iar în 2014, medicii mi-au spus că boala a intrat în remisie. În mai 2017, mi s-a umflat obrazul, mi-a fost prescrisă o intervenție și biopsie, după care am fost diagnosticat cu o tumoare de sarcom mieloidă. Am urmat o altă sesiune de chimioterapie și am făcut radioterapie. Dar, din nefericire, nu am putut combate boala, iar o lună mai târziu am fost diagnosticat cu leucemie cutanată. În prezent, am nevoie urgentă de un transplant de măduvă osoasă, care mă va ajuta să înving boala o dată pentru totdeauna. De aceea aș dori să apelez la Dvs. pentru ajutor, tratamentul este foarte costisitor, iar familia mea nu are așa sumă de bani. Singura mea speranță sunt oamenii generoși, care pot să mă ajute și să-mi salveze viața.

Vă mulțumesc pentru toate faptele bune pe care le faceți!

Pentru a-l susține pe Dorin cu o donație,vizitați  următorul site web www.caritate.md
Din Republica Moldova puteti dona şi prin sms cu conținutul 393 la:
2910 (abonaţii Unite şi Moldcell), 1 SMS – 45 MDL.

Distribuie

Lasă un răspuns