Donație generoasă pentru reabilitarea ascensoarelor din Rezina

“În cazul în care se va încerca denaturarea acestui gest prin diferite metode, fiind implicate persoane publice sau afiliați politici, voi fi nevoit să retrag donația, făcând trimitere la cauză”, se specifică în demersul donatorului către Consiliul Orăşenesc.

Recent consilierii orășenești de Rezina au aprobat o decizie, prin care au acceptat „donația voluntară în sumă de 300 000 de lei, care va fi efectuată de către cet. Covrig Ion pentru reabilitarea ascensoarelor din casa nr. 11 de pe str. 1 Mai”.

Din demersul dlui Ion Covrig către Consiliul Orășenesc Rezina aflăm: ca urmare a promisiunii lansate de dumnealui, în ceea ce privește reabilitarea ascensoarelor din casa 11, strada 1 Mai, donatorul aduce la cunoștința consilierilor disponibilitatea de a sponsoriza lucrările de reabilitare în limita a 300.000,00 lei. Totodată specifică faptul că 50% din sumă va fi achitată la începutul lucrărilor și 50% la darea în exploatare a ascensoarelor.

În continuare dl I. Covrig mai expune și alte condiții, cum ar fi solicitarea ca lucrările de reabilitare să fie efectuate calitativ și în termini restrânși.

„Rog insistent ca acest gest să nu fie tratat prin prisma interesului politic, or contribuția dată este convenită cu locatarii blocurilor respective și reprezintă intenția nobilă  de a contribui la dezvoltarea or. Rezina. În cazul în care se va încerca denaturarea acestui gest prin diferite metode, fiind implicate persoane publice sau afiliați politici, voi fi nevoit să retrag donația, făcând trimitere la cauză”, se mai specifică în adresarea lui  I. Covrig.

Foto din arhiva CUVÂNTUL-ui.

Ion Perciun            

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns