Doi foști deputați PCRM şi PDM se alătură echipei Partidului „ȘOR” în Parlament

Deputații Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc, care au părăsit zilele trecute Partidul Democrat, au decis să adere la fracțiunea Partidului Politic „ȘOR”.

Cei doi deputați declară că doar alături de Partidul „ȘOR” vor putea să-și realizeze programul electoral, se menţionează într-un comunicat al Partidului Şor. Potrivit comunicatului,  cei  doi deputați „au decis, în actualul context politic, când această formațiune a fost subjugată totalmente intereselor personale, de natură electorală ale lui Igor Dodon, să părăsească PDM și fracțiunea parlamentară a acestuia și să se alăture deputaților noștri”

Formațiunea se arată convinsă că astfel va avea mai multe posibilități pentru a realiza programul său electoral, proiectele sociale și economice.

Și cei doi deputați menționează într-o declarație că nu sunt de acord să fie simple „mașini de vot”„ și consideră că doar în echipa Partidului „ȘOR” își vor putea realiza programul electoral. „Considerăm că singura formațiune politică din actualul Parlament care a demonstrat atașament față de interesele oamenilor este Partidul Politic „ȘOR”.

În comunicat se mai menţionează că în ultimul timp mai mulți deputați și aleși locali PDM au părăsit formațiunea, în semn de protest față de coaliția cu PSRM și îndepărtarea de la valorile și programul formațiunii.

 

Distribuie

Lasă un răspuns