Disponibilizări de cadre la Consiliul Raional Orhei

Un grup de funcționari publici din cadrul Consiliului Raional Orhei va rămâne în curând fără locuri de muncă. Potrivit unei dispoziții a președintelui raionului, Dinu Țurcanu, la cre se referă radioorhei.info, este vorba de Alexandru Malai, șeful secției administrație publică, Marin Mihailov, șeful secției relații cu publicul, Victor Gherman, șeful serviciului tineret și sport, Tatiana Botea specialist superior în cadrul serviciului tineret și sport și Natalia Bovcun secretar-administrativ din cadrul secției relații cu publicul.

Locurile de muncă sunt reduse în legătură cu modificarea organigramei Consiliului Raional Orhei prin care au fost desființate secțiile de administrație publică și relații cu publicul, iar în  serviciul tineret și sport a fost stabilită doar o unitate de specialist principal.

Modificările în organigramă au fost aprobate în ședința extraordinară a CR Orhei din 27 decembrie a anului trecut. Pe de altă parte, într-o ședință anterioară noua putere de la cârma raionului a majorat numărul de vicepreședinți de raion de la 3 la 4. Acești sunt reprezentanții Partidului Șor Victor Perțu,  Marina Cravcenco, Tatiana Platon și  Irina Bogaciuc.

 

Distribuie

Lasă un răspuns