Disponibilizări de cadre la Consiliul Raional Orhei

 Cinci funcționari publici din cadrul Consiliului Raional Orhei vor rămâne în curând fără locuri de muncă. Potrivit unei dispoziții a președintelui raionului, Dinu Țurcanu, la care se referă radioorhei.info, este vorba de Alexandru Malai, șeful Secției administrație publică; Marin Mihailov, șef, și Natalia Bovcun, secretară-administrativă din cadrul Secției relații cu publicul; Victor Gherman, șef, şi Tatiana Botea, specialistă superioară în cadrul Serviciului tineret și sport.

Locurile de muncă sunt reduse în legătură cu modificarea organigramei Consiliului Raional Orhei, prin care au fost desființate secțiile de administrație publică și relații cu publicul, iar în serviciul tineret și sport a fost stabilită doar o unitate de specialist principal.

Modificările în organigramă au fost aprobate în ședința extraordinară a CR Orhei din 27 decembrie trecut. Pe de altă parte, într-o ședință anterioară noua putere de la cârma raionului a majorat numărul de vicepreședinți de raion de la 3 la 4. Aceștea sunt reprezentanții Partidului Șor Victor Perțu, Marina Cravcenco, Tatiana Platon și  Irina Bogaciuc.

 

Distribuie

Lasă un răspuns