Discuții aprinse la întrevederea lui Dodon cu deputații găgăuzi: „E timpul să plătiți datoriile”

Deputații din cadrul Adunării Populare a Găgăuziei au venit cu mai multe critici în adresa președintelui Igor Dodon, aflat într-o vizită de lucru în autonomia găgăuză.

 Potrivit portalului deschide.md. în cadrul întrevederii cu șeful statului, deputatul APG, Serghei Cimpoeș, i-a amintit lui Dodon că acesta a făcut mai multe promisiuni în alegerile parlamentare și prezidențiale, fapt pentru care a fost susținut masiv de locuitorii autonomiei, însă, până la această oră aceste promisiuni nu au fost îndeplinite.

„Vreau să vă amintesc că poporul Găgăuziei v-a susținut activ la alegerile prezidențiale și alegerile parlamentare recente. În toată această perioadă au fost făcute anumite promisiuni, le țineți minte. La toamnă vor avea loc alegerile prezidențiale și veți fi nevoit să veniți din nou la acest popor și să cereți sprijin. Poporul Găgăuziei v-a sprijinit și e timpul să plătiți datoriile. Este sfatul meu”, a spus Cimpoeș, menționează Nokta.

Mai exact, deputatul APG s-a referit la mai multe proiecte de dezvoltare a infrastructurii, dar și acordarea dreptului la veto asupra proiectelor votate de Parlament ce vizează Găgăuzia.

Distribuie

Lasă un răspuns