Diacov: Ilan Șor a fugit din Moldova cu ajutorul unui fost lider PDM

Ex-vicepreședintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Serghei Iaralov, este cel care l-a ajutat pe liderul PȘ, Ilan Șor, să fugă din Republica Moldova în luna iunie 2019, iar acum corupe deputații PDM pentru a adera la formațiunea lui Șor. Declarațiile au fost făcute recent la PRO TV, de către  președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, informează cotidianul.md, citat de radioorhei.info.

„Eu știu precis că se depun eforturi colosale de a crea probleme în PDM. Noi înțelegem foarte bine că coruperea politică este fundamentul principal al acestor noi modificări din Parlament”, a comentat președintele de onoare al PDM, precizând că Plahotniuc și Șor orchestrează trecerea deputaților din fracțiunea democraților la Grupul parlamentar Pro-Moldova şi fracțiunea Partidului Șor.

După ce i s-a amintit că, vara trecută, PDM i-ar fi permis lui Șor să fugă din țară, Diacov a declarat că acest lucru a fost făcut de Serghei Iaralov, pe care acum îl acuză că încearcă să cumpere deputații PDM.

„Nu PDM, dar câțiva deputați din PDM s-au ocupat cu aceste lucruri. Unul din autori și dirijori a fost un băiat cunoscut cu numele Iaralov și eu presupun că Serghei se ocupă și în ziua de astăzi cu evoluția acestui partid”, a spus Diacov.

Distribuie

Lasă un răspuns