Dezbateri electorale la Teleneşti

Pe 01 şi 09 februarie 2019 redacţia săptămânalului CUVÂNTUL organizează dezbateri electorale cu pretendenţii la funcţia de deputat înregistraţi în circumscripţia uninominală nr.14 Teleneşti. Dezbaterile vor avea loc la Teleneşti şi au drept scop reflectarea în regim multimedia a programelor electorale, capacităţilor şi posibilităţilor candidaţilor înregistraţi în cursa electorală, informarea multilaterală, obiectivă a alegătorilor din teritoriu, ca la 24 februarie să facă o alegere cât mai corectă şi benefică atât pentru localităţile incluse în circumscripţia Teleneşti, cât şi pentru viitorul Republicii Moldova.

Divizaţi în două grupuri în ordinea înregistrării de către Consiliul de circumscripţie, cei şase concurenţi vor participa la câte 2 dezbateri, care se vor desfăşira pe 01 şi 09 februarie 2019. Înregistrările video de la toate dezbaterile vor fi publicate integral pe site-urile cuvintul.md, impulsTV.com şi pagina de Facebook ziarului CUVÂNTUL, de asemenea pe reţelele sociale Facebook şi Odnoklasniki. Rezumate de la dezbateri vor fi publicate în săptămânalul CUVÂNTUL.

Amintim că în circumscripţia uninominală nr. 14 pentru mandatul de deputat vor concura 6 candidaţi: Vadim Lelic (PDM), Alexandru Isac (PSRM), Maria Ciobanu (Blocul electoral ACUM), Valerian Cristea (Partidul Şor), Veaceslav Căpăţină (PCRM) şi Mihai Moldovanu (PL).

 

Aceste dezbateri se desfășoară în cadrul proiectului „Campanie de informare şi educație electorală în regiuni privind alegerile parlamentare”, implementat de Asociația Presei Independente (API) și finanțat de Programul Mass-Media al Fundației Soros-Moldova. Responsabilitatea organizării și desfășurării dezbaterilor revine redacției. Opiniile exprimate pot să nu coincidă cu poziția API sau a Fundației Soros-Moldova.

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns