De ziua ta, mărite pedagog!

Acesta a fost genericul evenimentului, organizat de administrația raionului Șoldănești și consacrat sărbătorii profesionale a lucrătorilor din învățământ la care au fost invitate cele mai respectate și cu merite deosebite cadre didactice.

Pe parcursul anului trecut de studii, atât pedagogii, cât și elevii din raionul Şoldăneşti şi-au înscris la activ multe rezultate remarcabile. De rând cu învingătorii concursurilor “Profesorul anului”, “Cea mai amenajată instituție de învățământ”, un grup de angajați din domeniu au fost menționaţi cu diplome și premii bănești.

În cadrul adunării solemne, profesoarelor Tatiana Durnea de la LT “A.Mateevici” din Șoldănești, Tatiana Olari de la Cotiujenii Mari, Galina Caba de la Răspopeni și Lilia Pânzari de la Alcedar li s-au înmânat Diplome ale Ministerul Educației, Culturii şi Cercetării. Dianei Oprea, șefa cabinetului metodic al Direcției Învățământ i s-a decernat Diploma Guvernului R.Moldova.

Potrivit lui Nicolae Mândru, șeful Direcției Învățământ, pentru acest eveniment administrația raionului a alocat circa 100 mii lei.

Victor Sofroni

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns