De Ziua Mondială a Sănătăţii la Rezina se va vorbi despre depresie

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii – 7 aprilie, Centrul de Sănătate Publică (CSP) Rezina desfăşoară mai multe activităţi. 

Potrivit directoarei CSP, Alina Chirtoacă, azi, în scuarul din bd. Şciusev, specialişti de diverse profiluri medicale vor fi prezenţi între orele 10-13, pentru a discuta cu cetăţenii la tema: “Depresia! Hai să vorbim!” şi a le acorda ajutor practic.

Sub egida Consiliului Raional Rezina se va desfăşura conferinţa “Suntem sănătoşi prin implicare”, în cadrul căreea se va discuta despre indicatorii de sănătate din raion în comparaţie cu cei pe ţară, vor fi menţionaţi voluntarii Centrului Comunitar pentru suportul oferit bolnavilor de tuberculoză din raion, lucrătorii medicali care au participat la tratarea bolnavilor de hepatită virală C.

În imagine: Doritorii de a beneficia de o consultaţie medicală gratuită sunt invitaţi să se prezinte vineri în intervalul de timp menţionat mai sus în regunea pieţei comerciale din Rezina.

Campania de informare dedicată Zilei Mondiale a Sănătăţii mai include seminare, convorbiri, lecții organizate de centrele de sănătate din raion.

Tudor Codreanu

 

 

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns