De ce CR Rezina şi-a revizuit o decizie adoptată acum doi ani

   Centrele de sănătate Mateuţi, Pripiceni-Răzeşi, Ignăţei şi Cinişeuţi vor funcţiona în continuare cu statut de instituţii autonome. Asta pentru că Consiliul Raional Rezina şi-a revizuit propria Decizie nr.7/8 din 08 decembrie 2016 conform căreia începuse procedura de lichidare a instituţiilor în cauză.

Bază pentru revizuire a servit scrisoarea Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, în care se menţionează că activitatea acestor centre a fost evaluată de către Compania Naţională de Asigurări în Medicină şi nu au fost depistate deficienţe majore care ar fi putut servi drept motive pentru lichidarea lor.

Examinând în decembrie 2018 scrisoarea Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale referitoare la necesitatea revizuirii propriei decizii din decembrie 2016, Consiliul Raional Rezina a aprobat Regulamentul privind numirea în funcţie a şefilor Centrelor de sănătate autonome Mateuţi, Pripiceni-Răzeşi, Ignăţei şi Cinişeuţi şi a decis să anunţe concurs pentru ocuparea funcţiilor vacante de şefi ai acestor instituţii.

Reporter ”C”

 

Distribuie

Lasă un răspuns