Dacă doriţi să fiţi puternici, înțelepți şi bogaţi…

Am fost întrebată, şi nu odată, de ce optez pentru săptămânalul CUVÂNTUL în veacul tehnologiilor informaţionale. Primul şi cel mai principal argument de care mă conduc eu este încrederea în această publicaţie. Eu personal nu prea am încredere în informaţiile difuzate pe reţelele de socializare şi care de multe ori sunt unilaterale şi chiar falsuri răspândite de nişte anonimi. CUVÂNTUL este făcut de profesionişti concreţi care ţin mult la reputaţia lor şi a ziarului.

Familia noastră primeşte CUVÂNTUL de 14 ani, iar anul trecut am convins  încă 35 săteni să-l aboneze. Şi-mi pare bine că tuturor ziarul le place, îl aşteaptă cu nerăbdare şi chiar îl propun spre citire, rudelor, vecinilor.

Recomand şi altor pământeni din raionul Teleneşti, dar şi din celelate raioane din regiunea Orhei, să procedeze la fel. Cred că 48 de pagini de informaţii propuse de CUVÂNTUL  la preţul simbolic de doar 122 lei ar fi bine să ajungă în cât mai multe familii, care de la asta numai ar câştiga. Ori e ştiut: omul bine informat este puternic, înțelept  şi bogat, iar cel neinformat – mărginit  şi sărac.

                                     Dina Zavatin, asistentă socială

                                      comunitară, Primăria Ratuş

Distribuie

Lasă un răspuns