Cum va arăta buletinul de vot

Comisia Electorală Centrală a stabilit ordinea de înscriere a celor 12 concurenți electorali în buletinul de vot şi a aprobat modelul şi textul buletinului de vot pentru alegerea Președintelui Republicii Moldova din 30 octombrie 2016.

În buletinul de vot concurenţii vor figura după cum urmează: Lupu Marian, Partidul Democrat din Moldova, Ghimpu Mihai, Partidul Liberal, Leancă Iurie, Partidul Popular European din Moldova, Năstase Andrei, Partidul Politic ”Platforma Demnitate și Adevăr”, Popenco Inna, Mișcarea Social-Politică Republicană „Ravnopravie”, Ciubașenco Dumitru, Partidul Nostru, Sandu Maia, Partidul Acțiune și Solidaritate, Dodon Igor, Partidul Socialiștilor din Republica 

Moldova, Radu Silvia, candidat independent, Laguta Maia, candidat independent, Guțu Ana, Partidul Politic „DREAPTA”, Ghilețchi Valeriu, candidat independent.

În comunicatul difuzat se mai menţionează că buletinul de vot este divizat în 12 patrulatere. În fiecare patrulater, în partea stângă se imprimă simbolul concurentului electoral, iar în partea dreaptă este un cerc, în care alegătorul urmează să aplice ştampila cu inscripţia „Votat”.

Foto publika.md

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns