Cum să comanzi sigur și rapid produsele alimentare pentru copilul tău? Descoperă platforma Mamico – mai mult decât produse pentru copii cu livrare

Fiecare părinte, care își petrece acum zilele în deplină izolare, este pus în fața unei probleme majore: cum să facă rost, în siguranță, de produse alimentare calitative și potrivite pentru dezvoltarea armonioasă a copilului. Dacă nu știi de unde să faci rost de lapte praf sau piure pentru cel mic, fără ca să ieși din casă, atunci prinde câteva sfaturi de la magazinul online Mamico.md, aliatul tău numărul 1 pe perioada carantinei (și în afara ei, de fapt).

Plasează comanda direct pe site

Sortimentul mare de produse alimentare disponibile îți garantează faptul că vei găsi toate mărcile și pozițiile dorite. Mamico.md îți oferă posibilitatea de a procura produse Nan sau Hipp, într-o gamă extrem de variată:

  • Lapte praf în diferite formule și pentru diferite faze de dezvoltare ale copilului, de la tipul clasic până la cel destinat picilor cu posibile reacții alergice.
  • Terciuri și piureuri – acestea sunt principalele elemente în perioada diversificării alimentației, dar mai ales formulele accesibile îți permit să alimentezi copilul rapid și să fii sigur că a primit un aport de vitamine și minerale potrivit vârstei și etapei de dezvoltare.
  • Tăiței – sunt o metodă potrivită de diversificare a alimentației copiilor cu vârsta de peste 6 luni, creându-le obiceiul de a consuma cereale corect. În plus, aceștia sunt o sursă bogată de fibre și minerale, numai bune de consumat în perioada când se consolidează funcțiile sistemului osos.
  • Snack-uri sănătoase – această categorie de produse este relevantă pentru gustările dintre mese, care trebuie să fie la fel de sigure și bogate în vitamine, suplinind nivelul energetic al copilului, mai ales în perioada când acesta descoperă lumea înconjurătoare.

Alege accesoriile de alimentație

Apropo, în aceeași ordine de idei, nu uita că pe Mamico.md poți găsi tot sortimentul de produse destinate alimentației copiilor, inclusiv aparate de sterilizat, vase alimentare, tacâmuri pentru perioada când copilul va începe primele tentative de a mânca de sine stătător.

Dacă ai un sugar pe care-l alimentezi cu formulă de lapte praf, atunci aici vei găsi tot felul de tetine, sticluțe și aparate de încălzit amestecul, astfel încât să uiți de dificultăți, mai ales pe parcursul nopții. Toate produsele sunt de înaltă calitate și de la mărci de renume, astfel încât le poți curăța ușor și sunt destul de longevive în utilizare.

Achită cu cardul și primește comanda

În această perioadă dificilă, se recomandă intens utilizarea modalităților de plată contactless, prin urmare, achitarea comenzii plasate pe site o poți face direct cu cardul, astfel încât să minimizezi contactul fizic. Livrarea se face în cel mai scurt timp, în dependență de volumul comenzilor parvenite și ajunge direct la ușa ta, scutindu-te astfel  de griji și de un drum în plus în afara casei.

O recomandare este să utilizezi formularul de comandă de pe site, deoarece liniile telefonice sunt mai încărcate în această perioadă. Pe site poți adresa întrebări și primi consultație eficientă în timp util, toate la un click distanță.

Magazinul online pentru copii și bebeluși Mamico.md este alături de părinți pe toată durata carantinei și după depășirea acesteia, deoarece sănătatea este prioritară!

Distribuie

Lasă un răspuns