Crimă la beție în satul Teleșeu

Un bărbat de 46 de ani din Teleșeu, raionul Orhei a decedat după ce a fost înfipt mortal cu o tijă de la umbrelă. Bănuitul este un consătean de-al victimei în vârstă de 31 de ani.

Polițiștii au fost alertați de un locuitor al satului, care a găsit cadavrul. Oamenii legii au stabilit că marţi, în a doua jumătate a zilei, victima, împreună cu un consătean de 31 de ani, ar fi consumat băuturi spirtoase la ultimul acasă.

Aflați în stare avansată de ebrietate, în rezultatul unui conflict spontan, bărbatul de 31 de ani i-ar fi aplicat o lovitură bărbatului de 46 de ani cu o tijă de la umbrelă în regiunea antibrațului stâng. După aceea, bănuitul ar fi târât cadavrul în stradă și ar fi părăsit locul faptei. În urma măsurilor speciale de investigații, bărbatul a fost găsit într-o colibă improvizată de la marginea satului și a fost reținut.

Pe cazul dat a fost pornită urmărirea penală în baza art.145, alin.(1) Cod Penal, omor intenționat. La moment, bărbatul de 31 de ani a fost reținut pe termen de 72 ore. Alte circumstanțe se stabilesc.

Sursa: jurnal.md

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns