Consilierii de Ratuș și-au primit mandatele printre primii

Conform graficului CECE Telenești, Consiliul Comunal Ratuș a fost primul din cele 31 care s-au convocat în ziua de joi. Astfel în cadrul ședinței de constuire au primit mandate 6 consilieri PDM, 1 consilier PLDM, 1 consilier PȘ, 1 consilier al Blocului ACUM și 2 independenți – Gheorghe Bogaciuc și Tudor Popovici.

Structura Consiliului Comunal Ratuș s-a schimbat întrucâtva față de mandatul trecut, unde PDM are cu două mandate mai puțin, în același timp au apărut doi consilieri independenți care, în opinia primarului de Ratuș, Tudor Țurcanu, vor dinamiza activitatea Consiliului.

Consilierul Tudor Popovici, cu o experiență de mai mulți ani ca ales local, ajuns independent în acest mandat, a solicitat o deschidere mai mare și o colaborare în echipă:

Cred că trebuie să lăsăm siglele de partid, tricourile și alte simboluri după ușa primăriei. În acest sens decizia mea de a candida independent este oportună. Astfel am un mandat direct din partea alegătorului”, a menționat dl Popovici.

Consilierii de Ratuș la prima lor ședință au constituit cele patru comisii consultative şi au declarat că organul reprezentativ este gata de activitate.

Distribuie

Lasă un răspuns