Concurs de selectare a partenerilor de implementare a unui nou proiect pe piață

Foto simbol. sursa: avocatnet

Asociația Obștească CASMED a anunțat concurs de selectare a unui raion interesat de dezvoltarea parteneriatului cu societatea civilă pentru implementarea proiectului Îmbătrânire și Sănătate, cu durata de trei ani, din ianuarie 2020 până în decembrie 2022. Proiectul este finanțat de Crucea Roșie din Elveția.

Scopul proiectului este de a contribui la crearea comunităților prietenoase vârstnicilor prin:

  • dezvoltarea serviciilor integrate de îngrijiri socio-medicale la domiciliu;
  • crearea/consolidarea grupurilor de inițiativă locală cu participarea persoanelor în etate;
  • sprijinirea autorităților locale în implementarea conceptului de comunitate prietenoasă vârstnicilor, ca parte integrată în Strategia locală de dezvoltare socio-economică.

La concurs pot aplica Consiliile raionale din 9 raioane, inclusiv Șoldănești şi Rezina. Drept criterii de selectare vor servi interesul de a dezvolta o Comunitate prietenoasă vârstnicilor prin susținerea și implementarea inițiativelor locale; necesitățile neacoperite de servicii socio-medicale de îngrijiri la domiciliu și posibilitatea de co-finanțare a acestor servicii; interesul de a sprijini crearea și funcționarea grupelor de inițiativă locală formate preponderent din vârstnici.

Raioanele interesate vot prezenta o scrisoare de intenție, în formă liberă, până la data de 25 noiembrie, la adresa de e-mail: casmed.md@gmail.com, cu mențiunea Concurs de selectare a partenerilor de implementare pentru proiectul Îmbătrânire și Sănătate, menţionează organizatorii concursului.

Distribuie

Lasă un răspuns