Concurs de fotografii şi secvenţe video ale cititorilor ”Drumurile noastre poate vor fi reparate vreodată”

În cadrul proiectului ”Evaluarea transparenței procesului bugetar și utilizării mijloacelor destinate infrastructurii rutiere prin monitorizare și investigații jurnalistice”, redacția săptămânalului CUVÂNTUL anunță concursul de fotografii şi secvenţe video ale cititorilor ”Drumurile noastre poate vor fi reparate vreodată”.

Imaginile executate de cititorii ziarului și însoțite de textele respective, vor trebui să reflecte starea drumurilor locale (străzi, ulicioare, drumuri comunale) din localitățile raionului Rezina. La determinarea învingătorilor se va ține cont îndeosebi de calitatea imaginilor, concretețea informațiilor și argumentelor din textele însoțitoare.

Participanţii pot trimite fotografii/secvenţe video la redacţie prin intermediul poştei electronice cuvintul@gmail.com, sau le pot plasa pe pagina de Facebook a ziarului https://www.facebook.com/CuvantulRezina/ cu mențiunea autorului și descrierea pozei (adresa unde a fost făcută, alte comentarii relevante).

Durata concursului: februarie – iulie 2016.

Aprecieri:

1.Cele mai reușite imagini și texte vor fi publicate în paginile ziarului și pe site-ul www.cuvintul.md.

2. În baza a 20 cele mai reușite fotografii și legende la ele redacția va organiza un vernisaj care va fi expus atât pe site-ul cuvintul.md, pagina ziarului de pe facebook, cât și în câteva spații publice din centrul raional.

3. Autorii a 5 cele mai reușite lucrări se vor învrednici de diplome și premii ale săptămânalului CUVÂNTUL.

Informaţii suplimentare la tel.: 0254-2-15-83.

 

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns