Concurenții electorali ai Blocului ACUM au semnat Angajamentul candidatului față de cetățeni: „Refuz de a intra în orice fel de alianțe cu grupările Plahotniuc, Dodon, Șor”

9

Candidații Blocului Electoral ACUM în circumscripția națională și în circumscripțiile uninominale au semnat Angajamentul candidatului ACUM față de cetățeni. Unicul candidat ce nu a fost prezent la eveniment și nu a semnat documentul este fostul polițist de frontieră, Gheorghe Petic, ce se află în arest preventiv, relatează unim3dia.info.

 

Foto: UNIMEDIA

Angajamentul candidatului ACUM față de cetățeni:

”Subsemnata/Subsemnatul , candidat la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova din partea Blocului Electoral ACUM „PlatformaDA și PAS”, mă angajez în fața poporului Republicii Moldova să nu purticip la cearea unei coaliții de guvernare, formală sau informală, cu Partidul Democrat din Moldova, Partidul Socialiștilor din Moldova, Partidul Politic Șor, Partidul Nostru și alte formațiuni pro-oligarhice și anti-europene în caz că dacă acestea intră în Parlament.

Sunt profund conștient de faptul că mandatul care îl voi obține de la alegătorii Blocului Electoral ACUM refuzul de a intra în orice fel de alianțe cu grupările Plahotniuc, Dodon, Șor, care au uzurpat puterea au capturat statul Republicii Moldova.

În numele libertății, democrației și dezvoltării Republicii Moldova îmi asum ca toate deciziile pe care le voi lua să fie doar în interesaul național și în conformitate cu angajamentele politice ale formațiunii pe listele căreia am fost ales.

Mă oblig în fața alegătorilor, care mi-au încredințat acest mandat, ca în caz de încălcare al prezentului angajament să-mi depun mandatul de deputat”.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns