Concert de caritate în susținerea lui Dorin Guzun

Un concert de cartiate în susținerea lui Dorin Guzun, tânărul din orașul Șoldănești care suferă de leucemie şi are nevoie urgentă de o intervenţie costisitoare, a avut loc în Casa de cultură din Olişcani.

Concertul a fost organizat de Oleg Volontir, director artistic al Centrului Naţional de Conservare şi Promovare a Patrimoniului Cultural, originar din satul Glingeni, în parteneriat cu administraţia raio-nului Şoldăneşti. Au participat interpreţii Ricu Vodă, Ana Cernicova, Nicolae Paliț, Luciana Spânu și Dorin Ieșeanu, Mihaela Andrei, Ludmila Mazur, Adrian Graur, Nicoleta Dombrovschi, Gabriela Șaptefrați.

Mama lui Dorin, Violeta Guzun, prezentă la eveniment, şi-a exprimat recunoştinţa faţă de toţi acei care s-au implicat activ în campania de adunare a mijloacelor financiare pentru ajutorarea fiului ei, drept exemplu servind mai ales gestul dnei Nadejda Brânzan, medică emerită, care în afară de suportul financiar personal a lansat şi un apel public către oamenii de bună credinţă privitor la susţinerea lui Dorin. Dna Guzun nu a uitat să mulţumească şi publicaţiilor care au sensibilizat opinia publică în privința istoriei lui Dorin Guzun (CUVÂNTUL a relatat despre aceasta în numerele din 2 şi 23 noiembrie 2018, unde puteţi găsi rechizitele bancare pentru donaţii).

Reporter “C

Distribuie

Lasă un răspuns