Compania “Visapina” din Orhei le-a mulţumit medicilor cu miere

Compania “Visapina Impex” SRL din municipiul Orhei a donat, pe 9 aprilie, 220 de borcane de 1 kg de miere naturală, către 2 instituții medicale din R. Moldova: 120 de borcane către Spitalul de Boli Infecțioase “Toma Ciorbă” şi 100 de borcane către Spitalul Ministerului Sănătății.

 Mierea este destinată lucrătorilor medicali care luptă cu Covid-19 şi familiilor acestora, a scris dna Ina Negruţă, administratoarea companiei, pe pagina sa de Facebook. Institutiile au fost selectate de către Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale la intenţia noastră de a face o donaţie.

Mierea noastră este testată în laborator specializat şi nu conţine antibiotice sau alte substanţe interzise.

Sperăm ca această donaţie să le îndulcească măcar un pic viaţa eroilor-medici, care luptă în aceste vremuri atât de grele, în timp ce noi stăm acasă!

Îndemnăm şi alţi agenţi economici să ne urmeze exemplul şi să facă o faptă bună în aceste timpuri grele.

Dumnezeu să ne ajute! Stimați medici, vă mulțumim că aveți grijă de noi!, a exprimat dna Negruţă sentimentele întregii populaţii faţă de Oamenii în halate albe.

Vedeţi şi

https://www.facebook.com/ina.negruta/videos/pcb.10158186573542389/10158186572647389/?type=3&theater

“Visapina”a scris pe etichetă, pentru fiecare lucrător medical în parte: “Vă mulţumim pentru tot ce faceţi pentru oameni”.


 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns