Cine a pus mâna pe cuţit şi cine a suferit

Duminică seara, Inspectoratul de Poliție Rezina a fost informat că la Urgență a fost adus un bărbat în stare de ebrietate avansată, cu o plagă tăiată la antebrațul drept.

Potrivit lui Veaceslav Dascăl, șeful Secției Securitate Publică a IP Rezina, acesta s-a dovedit a fi din satul Peciște, în vârstă de 41 de ani, căsătorit, împreună cu soția au o minoră cu vârsta de 17 ani. Medicul care a efectuat intervenția chirurgicală a comunicat polițiștilor că viața pacientului se află în afara oricărui pericol.

Deplasați la fața locului, colaboratorii poliției au discutat cu soția acestuia, care la fel se afla în stare de ebrietate, şi au stabilit, că dânsa, în seara acelei zile, când soțul nu se afla acasă, împreună cu două consătence ar fi băut vin. Când a sosit soțul, care era aghezmuit dea binelea, între ei s-ar fi iscat un conflict. Femeia spune  că, fiind trasă de păr şi ameninţată cu un cuţit de către soț, i-a luat cuțitul din mână şi l-a împuns în regiunea braţului drept. Soţul a ieșit din casă şi a plecat la asistentul medical din sat, care a şi chemat ambulanţa.

Din spusele lucrătorului medical, membrii familiei date nu sunt în evidenţa medicilor sau în vizorul poliției. Polițiștii au întocmit chestionarul de evaluare, au emis ordinul de restricţie respectiv, iar soția calificată drept agresoră a fost scoasă din casa comună a familiei, fiind plasată în casa moștenită de la părinţii acesteia.

La moment sunt întreprinse cercetări de procedură contravențională pentru a stabili toate circumstanțele nefericitului caz, a mai spus V. Dascăl.

Foto simbol: perfecte.md

Ion Perciun

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

 

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns