Cele mai bune inițiative de business au fost premiate la Gala Businessului Moldovenesc

Consiliul Raional Orhei a fost desemnat cu Medalie de Aur, în cadrul celui mai important eveniment al businessului autohton „Gala Businessului Moldovenesc”. Evenimentul desfășurat la data de 31 mai 2018, de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, a întrunit peste 350 de invitați – ambasadori, oameni de afaceri și oficialități.

Datorită susținerii, activismului și inițiativei de care a dat dovadă la organizarea agenților economici, Consiliul Raional Orhei a fost apreciat pentru aportul său zilnic adus dezvoltării economiei Republicii Moldova, în special a regiunii de centru.

Cu distincții de aur au fost desemnați și unii agenții economici din Raionul Orhei: „Visapina Impex” SRL  și „Biscopane”. Acestea s-au remarcat cu Realizările în Domeniul Calității.

Menționăm că, evenimentele de acest gen au ca prim scop promovarea producției autohtone de calitate și dezvoltarea oportunităților de export pentru agenți economici. Printre astfel de evenimente putem enumera evenimentele naționale „Marca comercială a anului ” „Premiul pentru realizări în domeniul calității” „Fabricat în Moldova” și cele locale, cum ar fi „Antreprenorul Anului”.

Distribuie

Lasă un răspuns