CECEU Orhei a înregistrat primul candidat la funcția de deputat

Consiliul Electoral de Circumscripție Orhei l-a înregistrat în calitate de candidat pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 pe Vasile Costin, care reprezintă Partidul Democrat. Decizia de înregistrare a fost aprobată în ședința de miercuri, 2 ianuarie.
Până joi la CECEU Orhei au mai fost depuse cereri pentru eliberarea listelor din partea candidaților PSRM– Mihail Catraniuc, PCRM – Svetlana Căpățină, Partidului Șor – lan Șor şi blocului ACUM –  Valeriu Munteanu. Ex-liberalul Valeriu Munteanu a explicat decizia sa de a candida la Orhei prin faptul că a dorit „să transmită un mesaj puternic de descurajare a preaslăvirii hoților politici și de încurajare puternică a celor care cred cu adevărat că binomul Plahotniuc-Dodon (și servitorul lor, Șor) poate fi înfrânt.

De asemenea deputatul PL Roman Boţan a anunțat într-o postare pe Facebook că a depus actele pentru a le fi înregistrat grupul de inițiativă în circumscripția uninominală Ivancea. Iar colegul său de partid, fostul vicepreședinte al raionului Orhei Dorin Zghibarță va candida în circumscripția nr.18 Orhei.

Distribuie

Lasă un răspuns