Ce vor tinerii voluntari de la rezineni…

Sâmbătă, un grup de tineri voluntari din Rezina, cu susținerea primăriei, a câtorva consilieri orăşeneşti și a Centrului YK “Armonia” condus de preotul Stanislav Atamanenco, au participat la o nouă acţiune de salubrizare. De data aceasta voluntarii au curăţat de deşeuri povârnişul dintre str. Pirogov şi str. Păcii din regiunea scării orăşeneşti.

 Timp de două ore 20 de tineri au adus în ordine această zonă, evacuând o mulţime de saci cu gunoi. Asta a fost a doua acţiune de acest gen. În numele organizatorilor transmit mulțumiri pentru susţinere omului de afaceri Igor Todei, consilierilor Petru Anghel şi Adrian Nacu, pentru implicare activă în acţiunile de voluntariat, inițiativă, răbdare și altruism, care au drept scop salubrizarea teritoriului urbei noastre Olgăi Petruşca, Marinei Fedorenciuc, Mariei Covali, Ritei Cuşnir, Alinei Mereuţă, lui Petru Godoroja, Adelinei Istrati,  Anei Duca, Nicoletei Scovorodin, Irei Catanoi, Vladei Arnăut, Mihaielei Muntean, Dariei Burlaciuc, lui Constantin Vlas.

Totodată ne adresăm către rezineni cu rugămintea: păstraţi curăţenia în locurile publice, nu lăsați deșeuri în locurile unde vă odihniţi, ocrotiți natura – casa noastră comună!

Marinela Scutelnic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns