Caravana de caritate „Cadoul din cutia pentru pantofi”

De Sfântul Nicolae, în Liceul Teoretic Ioan Sârbu din s. Ignăței, s-a dat startul acţiunilor dedicate sărbătorilor de iarnă, care a început cu Caravana de caritate „Cadoul din cutia pentru pantofi”. Elevii, profesorii, părinții au adus sub pomul de Crăciun o mulţime de cadouri destinate pentru familiile social-vulnerabile, cei care au nevoie de o rază de lumină, de susținere.

Caravana de caritate „Cadoul din cutia pentru pantofi” s-a desfăşurat la inițiativa direcției liceului și a Consiliului elevilor. Elevii au pregătit și ambalat cadourile aduse de părinţi, profesori cu multă grijă și dragoste. De Sfântul Nicolae toate darurile – cărți, rechizite școlare, hăinuțe, dulciuri, produse alimentare au fost adunate sub pomul de Crăciun din holul liceului, împodobit de elevi, ghidaţi de directorul adjunct Iurie Talpă, profesoara de educație tehnologică Olga Trâmbaci, membrii cercului de pictură în frunte cu profesoara Ionela Popa.

Îndată după careul de deschidere a sărbătorilor de iarnă liceenii din Consiliul elevilor au mers la familiile care au nevoie de susținere și ajutor ca să le aducă darurile, dar şi bucuria, căldura și splendoarea sărbătorilor de iarnă.

Galina Platon

 

Distribuie

Lasă un răspuns