Cadavru descompus depistat într-o râpă din Rezina. Poliţia tace

La sfârşitul săptămânii trecute, într-o râpa de pe strada Păcii din Rezina, nişte copii au depistat rămăşiţele  cadavrului descompus al unui bărbat. La faţa locului a fost chemată poliţia, care a ridicat osemintele.

Locuitorii de pe str. Păcii vorbesc că ar fi vorba despre un rezinean singuratic, în vârstă de circa 70 de ani, care locuia pe terasa a treia a oraşului. Medicul legist Serghei Răileanu ne-a spus că a văzut rămăşiţele cadavrului şi a ajuns la concluzia preliminară că acesta s-a aflat mai mult timp în râpă şi a fost devorat de animale.

Cine cu adevărat a fost acest om, ce s-a întâmplat cu dânsul,  cum a ajuns în râpa de pe str. Păcii, alte detalii privitor la măsurile întreprinse în ce priveşte stabilirea cauzelor decesului etc. am încercat să obţinem de la Inspectoratul de Poliţie Rezina, dar mesajele redacţiei în adresa Serviciului de presă au rămas fără răspuns.

Oraşul Rezina este amplasat pe trei terase, primele două aflându-se pe panta abruptă care porneşte din apropierea malului Nistrului.

Reporter „C”

Distribuie

Lasă un răspuns