Bucurie mare pentru fotbaliştii din Poiana

Echipa de fotbal din Poiana, raionul Şoldăneşti a câştigat „Cupa preşedintelui raionului”. Finala s-a jucat pe terenul sportiv din satul Răspopeni.

Pentru cupă au luptat 6 echipe din oraşul Şoldăneşti şi satele Olişcani, Răspopeni, Cuşmirca, Poiana şi Cotiujenii Mari. Pentru a ajunge în finală, fotbaliştii din satul Poiana au disputat meciuri cu echipele din satul Răspopeni şi oraşul Şoldăneşti. În ambele cazuri tinerii din Poiana au ieşit învingători. Sportivii din Răspopeni au cedat în fața adversarilor din Poiana cu scorul de 1:2. Şanse şi mai puţine de câştig au avut fotbaliştii din  Şoldăneşti, care au pierdut întâlnirea cu scorul de 0:6. 

În finală a ajuns și echipa de fotbalişti din satul Cuşmirca. Aceştia reuşise să învingă cu 3:0 formaţia din satul Olişcani şi cu 6:2 pe cea din Cotiujenii Mari.

În meciul final pentru cupa preşedintelui raionului s-au întâlnit fotbaliştii din Poiana şi Cuşmirca. În timpul de bază, ambele echipe au marcat câte un gol. Câte o minge a intrat în poarta finaliștilor și în timpul suplimentar. Pentru a desemna învingătorul s-a recurs la lovituri de la 11 metri. Fotbaliștii din Poiana au fost mai preciși, ieşind învingători cu un scor de 4:2.

Cei mai buni sportivi s-au învrednicit de menţiuni din partea Consiliului Raional.

Svetlana Rotundu, preşedinta raionului Şoldăneşti, le-a înmânat fotbaliştilor din Poiana Cupa.

Victor Sofroni

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns