“Avem atâta lume bună de care nu se mai lipeşte minciuna…”

Reprezentanții Blocului electoral ACUM au avut duminică câteva întâlniri cu alegătorii din localităţile raioanelor Rezina, Orhei, Şoldăneşti şi Teleneşti, relatează serviciul de presă al Blocului.

La Rezina (în imagine) și la Șoldănești, unde candidatul Blocului electoral ACUM este Sergiu Cataranciuc, doctor habilitat în matematică, profesor universitar, Andrei Năstase (în rândul I de la stânga) și alți reprezentanți ai Blocului au fost întâmpinați cu un interes deosebit pentru toate subiectele puse în discuție.

Exodul populației a fost unul dintre ele. „De ce 160 de mii de copii trăiesc fără un părinte, de ce alți 40 de mii de copii trăiesc fără ambii părinți, cu ei în viață? Poate guvernanţii nu știu cum e să trăiești fără tată? Eu știu cum e: am rămas fără tată de la vârsta de 2 ani. De ce se întâmplă asta? Pentru că o mână de oameni își bat joc de această țară!”- a spus Andrei Năstase în cadrul întâlnirii de la Rezina.

La întâlnirea cu oamenii din satul de baștină al lui Andrei Năstase, Mândrești, Telenești reprezentanţii Blocului ACUM au susținut-o pe candidata Blocului pentru circumscripția nr. 14, deputata Maria Ciobanu (prima din dreapta).

„Avem foarte multă lume bună, pe care nu o mai pot manipula televiziunile aservite guvernării, lume, de care nu se mai lipește minciuna. „Democrații” lui Plahotniuc pot doar distruge. Ei distrug vieți omenești, legături interstatale, parteneriate strategice. La Telenești a fost mai degrabă un protest împotriva huntei de la guvernare și a susținătorilor ei decât o întâlnire electorală. Toți vorbitorii au fost întrerupți de cetățenii, care scandau: hoții de miliarde la pușcărie!” – a spus Maria Ciobanu după întânirile de la Telenești.

„La Rezina, într-o sală arhiplină, democraţia şi libertatea din Republica Moldova au “stat în picioare”. La Șoldănești și Mândrești a fost exact la fel. Sălile Moldovei sunt pline de oamenii buni, de încredere, determinare și curaj! Să ieşim la vot şi să ne luăm ţara înapoi!  – a chemat în cadrul întâlnirilor de duminică Andrei Năstase, copreședintele Blocului electoral ACUM.

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns