Au vorbit despre probleme şi i-au omagiat pe cei mai buni

Miercuri şi-a ţinut lucrările Conferința raională a Întreprinderilor Mici și Mijlocii din raionul Rezina.

După cum a menţionat moderatoarea evenimentului, Eleonora Graur, președinta raionului Rezina, cea de a 12-a conferință a IMM din raionul Rezina se desfășoară sub genericul „Comunicare, Cooperare, Dezvoltare”. Dumneaei a vorbit despre politica administraţiei raionului în ceea ce priveşte susținerea și promovarea întreprinderilor mici și mijlocii şi situaţia în teritoriu în acest domeniu.

Despre oportunitățile, avantajele şi serviciile prestate de Organizația pentru Dezvolta-rea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) din R.Moldova, Asociaţia Oamenilor de Afaceri din Moldova şi filiala Orhei a Camerei de Comerț și Industrie au vorbit şefii acestor instituţii. Omul de afaceri Andrei Gârlea s-a referit la un șir de probleme și griji ale agenților economici din teritoriu.    

În partea a doua a conferinței au fost anunţate rezultatele  concursului „Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii”. Dna Graur a informat publicul că la concurs au fost depuse 28 de dosare, dintre care de diplome şi premii băneşti în mărime de 2000 (locul I) şi 1500 lei (locul II) s-au învrednicit 21 de reprezentanţi ai IMM din raion ce activează în sfera de producție, comerț, prestări servicii. De asemenea au fost desemnaţi “Cel mai bun antreprenor-exportator”; “Cel mai bun antreprenor în sfera turismului rural”; “Cel mai bun antreprenor în sfera serviciilor de consultanță”; “Cel mai tânăr antreprenor”; “Cea mai bună antreprenoare”.

Ion Perciun

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns