Au venit să vadă unde îşi vor face studiile

Ziua Ușilor Deschise este un eveniment notoriu pentru micuţii care vor veni la 1 septembrie în clasa I și pentru părinții acestora.

Micuții au făcut cunoștință cu Stema, Drapelul și Imnul Liceului Teoretic „Ioan Sărbu”, au fost primiți cu drag în Casa mare a liceului, au vizitat sălile de clasă, sala de sport, cantina, sala de forță, Centrul de resurse, biblioteca, sala de box.

Împreună cu părinții și bunicii, micuţii au fost întămpinați cu aplauze și flori în sala de festivități, unde s–a desfășurat un concert pregătit de elevii claselor primare.

La rândul lor, micuții de la Grădinița „Paradisul copilăriei”, sub egida directoarei, dna Natalia Balan, și educatoarelor, dnele Larisa Morari și Tatiana Ionașcu, au demonstrat că sunt demni de a fi elevi în clasa I ai Liceului Teoretic „Ioan Sărbu”. Ei au cântat sub acompaniamentul dnei Lucia Trambaci, au dansat polca și valsul, au recitat poezii. După manifestație s-a desfășurat o conferință cu părinții, cadrele didactice, psihologul școlar, unde părinților li s-a vorbit despre condițiile de înscriere a copiilor în clasa I în anul școlar 2017-2018, particularitățile psihologice ale perioadei de trecere de la grădiniță la școală, modul nou de notare a elevilor prin descriptori.

Galina Platon, directoarea Liceului „Ioan Sârbu”, s. Ignăței

 

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns