Au găsit-o îngropată în grădină

Această istorie criminală își are începutul din 2 mai 2015. În acea zi, o femeie, născută în a. 1957, locuitoare a satului Stohnaia (Rezina) a dispărut fără urmă. După câteva zile rudele au apelat la poliție.

Potrivit informației dlui Victor Coadă, șef-adjunct al Secției Urmărire Penală a Inspectoratului de Poliție Rezina,   respectiva persoană a fost anunțată în căutare, ca fiind pierdută fără veste. Au trecut aproape doi ani de căutări și iată, la 18 ianuarie c., în rezultatul măsurilor investigative ale polițiștilor, s-a stabilit că persoana dispărută tot acest timp zăcea îngropată în grădina unei gospodării din același sat, fiind, probabil, omorâtă. Rămășițele trupești ce s-au mai păstrat au fost deshumate și expediate la Secția medico-legală Rezina, pentru constatarea cauzei decesului și stabilirea prezenței leziunilor corporale. Rudele spun că hainele deshumate, care sunt relativ bine păstrate, aparţin persoanei dispărute.

Pe cazul dat a început urmărirea penală. Deja, sunt arestați doi bănuiţi: un bărbat, a.n. 1978 și o femeie în vârstă de 60 de ani, cărora li se incriminează infracțiunea dată. Dacă vina acestora va fi stabilită, dânșii riscă de la 15 până la 20 ani  de închisoare sau detenție pe viață, a mai spus dl V. Coadă. 

Foto simbol online report.

Ion Perciun

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns