API a premiat câștigătorii concursurilor profesionale pentru anul 2017

Asociaţia Presei Independente a premiat învingătorii concursurilor profesionale interne pentru anul 2017. În total, la această ediţie, au fost acordate 25 de premii la șapte categorii de concurs. Totodată, preşedintele API, Tudor Iaşcenco a continuat tradiția decernării premiului special întitulat „Curaj + Demnitate = Reputaţie”.
Ziarul CUVÂNTUL a fost declarat învingător în categoria „Cea mai bună acţiune de impact social” pentru campania ”Zgomotul care ne afectează”, iar în concursul ”Cea mai bună pagină web” i s-a decernat locul III.
În concursul „Cea mai bună investigaţie jurnalistică din presa locală”, locul I a fost oferit lui Tudor IAȘCENCO pentru investigaţia ”Buteliile cu gaz lichefiat – bombe lăsate de stat în voia sorții”.
Preşedintele API, Tudor Iaşcenco a decernat premiul său personal, întitulat: „Curaj+Demnitate=Reputaţie” jurnaliştilot Ilie GULCA de la ”Jurnal de Chișinău” și Viorica TATARU de la ”Ziarul de Gardă”.
Începând cu anul 1999, API organizează concursuri anuale interne pentru jurnaliştii şi instituţiile mass-media membre ale organizaţiei.

Distribuie

Lasă un răspuns