Apeduct comunal la Boșernița

Până nu demult o parte a satului Boșernița, pe teritoriul administrativ al căruia se află Stația de purificare a complexului de aprovizionare cu apă potabilă a orașului Râbnița (Transnistria), era aprovizionată cu apă curentă de la acest sistem.

Pe parcursul anului trecut, în cadrul proiectului „Aprovizionarea cu apă a masivului locativ din satul Boșernița, raionul Rezina”, antreprenorul Întreprinderii Municipale „Servicii Comunal Locative Rezina”, la comanda Primăriei orașului a instalat în acest sat 2,648 km de rețele stradale de apeduct, costul integral al lucrărilor fiind de 1,115 milioane de lei. Prin decizia Consiliului Orășenesc Rezina, acest apeduct a fost pus în exploatare și transmis în gestiune economică ÎM „Servicii Comunal Locative” Rezina.

Consilierii orășenești au aprobat tariful provizoriu pentru serviciul public de alimentare cu apă potabilă a satului Boșernița în mărime de 9,80 lei pentru 1 m3

Potrivit lui Ion Balan, managerul-șef al ÎM „Servicii Comunal Locative” Rezina, la apeductul recent construit s-au conectat deja 38 de gospodării individuale.

Foto simbol. Sursa: desteptarea

 Ion Perciun

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

 

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns