Andrei Năstase, despre decizia autorităților române de a livra medicamente pentru RM: “Frații în veci vor fi Frați! Vă mulțumim!”

Andrei Năstase, a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care le mulțumește autorităților române pentru sprijinul acordat în lupta cu virusul COVID-19.

Autoritățile române au  autorizat livrarea unor medicamente pentru Republica Moldova, cu scopul  asigurării cu necesarul medicamentos a instituțiilor medico-sanitare publice din țară, după ce exportul de medicamente din România a fost sistat pentru 6 luni după instituirea Codului Roșu de risc de infecție cu noul coronavirus

“Frații în veci vor fi Frați! Vă mulțumim!

România este alături de cetățenii R. Moldova și prin autorizarea exporturilor de medicamente pentru asigurarea cu necesarul medicamentos a instituțiilor medico-sanitare publice din Republica Moldova.
Prin această măsură România urmărește, de o manieră prioritară, să acorde sprijin direct cetățenilor Republicii Moldova.
România a fost și este mereu alături de cetățenii Republicii Moldova, acordând ajutor de fiecare dată, la nevoie, în spiritul relației speciale bazată pe comunitatea de limbă, istorie și cultură, și fundamentată pe cooperarea în cadrul Parteneriatului strategic pentru integrarea europeană a Republicii Moldova.”

 

Distribuie

Lasă un răspuns