Alimentara din strada Șciusev, după 3 luni, din nou a fost prădată

În dimineața zilei de 20 martie c. Alexandru Bulhac, proprietarul gheretei alimentare, care iese în bulevardul Șciusev, a găsit ușa localului spartă.

Șeful sectorului Rezina al Secției Securitate Publică a Inspectoratului de Poliţie Rezina, Vladimir Mânzat, ne-a relatat că infractorii, care încă nu sunt stabiliți, au spart ușa de la intrarea în magazin, de unde au sustras băuturi alcoolice, produse alimentare și țigări. Mărimea pagubei se stabilește.

Contactat telefonic, Alexandru Bulhac a mai relatat, că pe la sfârșitul lunii decembrie 2017 același magazin a mai fost spart o dată, la fel pe timp nocturn, de 3 minori din s. Cuizăuca. Aceştea au fost depistaţi operativ, recunoscându-şi vina şi restabilindu-i  paguba pricinuită.

În aceeași zi la poliție s-a adresat și proprietarul unei gherete comerciale din pieța comercială orășenească, situată pe același bulevard Șciusev, care, venind la serviciu în dimineața zilei de marți, 20 martie, a găsit lacătul de la ușa gheretei deteriorat. Urme de pătrundere în interiorul gheretei nu au fost depistate. Și acest caz se examinează, ne-a mai spus dl V. Mânzat.

Ion Perciun

Distribuie

Lasă un răspuns