Alexandru Slusari: “Cinci ani autoritățile statale s-au aflat întro vacanță de impotență în raport cu devalizarea sistemului bancar ! AJUNGE !”

Alexandru Slusari,într-un comunicat pe pagina sa de facebook,se arată extrem de indignat de faptul că în anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor devalizării sistemului bancar din Republica Moldova și investigării fraudei bancare nu s-a facut aboslut nimic.

“La 1 ianuarie pentru Guvernul și Banca Națională a expirat termenul de executare a unor prevederi a Hotărârii Parlamentului nr. 143 cu privire la Raportul Comisiei de anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor devalizării sistemului bancar din Republica Moldova și investigării fraudei bancare. NIMIC NU S-A FĂCUT !.

În acest context, Platforma DA cere ca Comisiile parlamentare pentru economie, finanțe și buget și pentru securitate națională, apărare și ordine publică, fiind responsabile pentru controlul parlamentar asupra exercitării prezentei Hotărâri, să ACȚIONEZE, fără ca să facă referința la vacanța. Cinci ani autoritățile statale s-au aflat întro vacanță de impotență în raport cu devalizarea sistemului bancar ! AJUNGE !”

 

Sursa: facebook.com/alexander.slusari
Distribuie

Lasă un răspuns