Alexandru Pînzari ar reveni „cu mare plăcere” la Ministerul Afacerilor Interne: “Copiii au avut stres, să fiu sincer, când am acceptat această funcție”

 Alexandru Pînzari ar reveni „cu mare plăcere” la Ministerul Afacerilor Interne.

Alexandru Pînzari a spus că a primit de la PDM oferta de a conduce Apărarea și că a ezitat la început.

„Am primit inițial un mesaj de la un coleg de-al meu, care este membru de partid, am scris imediat că, categoric, sunt împotrivă. Pe urmă am numărat până la zece și am spus hai să ne întâlnim și să discutăm. Abia mi-am găsit liniștea în familie, am trei copii. Îmi place lângă ei și lor le place lângă mine. “Copiii au avut stres, să fiu sincer, când am acceptat această funcție”, a declarat acesta.

A explicat de ce nu a revenit la conducerea Inspectoratului General al Poliției, după ce a fost restabilit în funcție de instanța de judecată:

„Toți cei care purtăm epoleți e greu să te integrezi în altă parte, fiindcă e ceva specific, mai ales după ce lucrezi o perioadă lungă de timp. Dar când am fost restabilit, am fost invitat de ministrul Voicu, am discutat destul de amiabil. Nu că l-aș fi condiționat, dar am discutat și am spus că aș vrea să revin, dar cu 10-15 angajați pe care îi consider buni. Am înțeles că asta este imposibil, am bătut palma și în aceeași zi am refuzat această funcție”.

 

Distribuie

Lasă un răspuns