„Aiureli […] minciuni”. Cum este comentat interviul lui Ilan Șor pe Youtube

Interviul pe care primarul de Orhei, Ilan Șor (Shor) l-a acordat RTR Moldova a stârnit un interes destul de  mare, inclusiv pe  rețelele de socializare. Interviul a fost plasat  pe canalul de Youtube al televiziunii și a acumulat  până în prezent peste  8500 de vizualizări. Ceea ce a spus Șor, timp de mai bine de o oră, a provocat multe comentarii, relatează radioorhei.info.

Vezi si Despre ce a vorbit şi despre ce nu a vorbit Ilan Șor timp de aproape o oră//NM

Din cele 36 de comentarii  doar două sunt în sprijinul lui Șor, în timp ce aproape 95% dintre comentatori l-au criticat dur şi l-au acuzat   de furtul miliardului.  Majoritatea mesajelor sunt în limba rusă, iar autorii scriu că Șor spune minciuni şi aiureli. Aceste estimări sunt destul de diplomatice în comparație cu  etichetările  şi expresiile tari din marea parte a comentariilor. În unul dintre mesajele mai cenzurate se spune, sarcastic, că „Acest om cristalin de curat  (Șor, n.n.), din cauza mashinațiunilor  nu este lăsat să intre nici în Rusia [..] doar locuitorii naivi ai Orheiului pot crede în aiurelile lui”.

„Этого кристально чистого человека за махинации не пускают в Россию, улыбнуло то как он сказал что его честное имя стоит больше чем какие-то 20-30 миллионов доллоров, во весь этот бред могут поверить только блаженные жители оргеева ))))”

Amintim că în seara zilei de duminică, 17 iunie, RTR  Moldova a difuzat un interviu cu Ilan Șor, care a oferit versiunea sa despre furtul miliardului. Șor s-a prezentat ca victimă a schemelor frauduloase de extragere a banilor din sistemul bancar moldovenesc şi i-a făcut responsabili de furt pe Veaceslav Platon, Vlad Filat şi Renato Usatîi, despre care a spus că i-au fost prieteni şi parteneri de afaceri. Șor a declarat că el personal nu a luat nici un dolar din miliardul care a fost scos  din cele 3 bănci devalizate.

Vezi si Cine este beneficiarul fraudei bancare. Versiunea lui Șor//ZDG

Distribuie

Lasă un răspuns