Afaceri cu Drive și la Rezina

Pe 4 Martie 2018, orașul Rezina a fost gazda celei mai TARE și utile conferințe business pentru cetățeni activi – Business Drive, organizată de JCI Rezina, sub egida președintei raionului Eleonora Graur.

La cea de-a III-a ediție, Conferința Business Drive a oferit antreprenorilor și liderilor din regiune oportunitatea de a învăța de la oameni de afaceri de top din Republica Moldova. Evenimentul a întrunit 70 de tineri activi și antreprenori din Rezina, Chișinău și Ungheni. În calitate de speakeri au evoluat: Roman Ceban (Asociația Oamenilor de Afaceri), Ecaterina Papanaga (“Mi-e dor”, “Primul sens”), Ilie Dercaci (“Profesional Speaker”), Octavian Apostol și Ilarion Ursu (“Conluxart”, “RoofArt”), Mihail Stipanov (“Dreamups”), Dumitru Slonovschi (“Magenta Consulting). Speakerii evenimentul au vorbit despre cum să inițiezi și dezvolți o afacere în Moldova, despre energie, motivație, branding, vânzări și marketing strategic.

“Avem nevoie de oameni model în jurul nostru care să ne inspire și să ne arate că și în Moldova putem dezvolta afaceri de succes. Conferința Business Drive Rezina, care a reunit tinerii activi din Rezina cu antreprenori, speakeri de valoare – a făcut acest lucru, motivând participanții să persevereze în realizarea viselor. Este extraordinar și faptul că autoritățile publice locale, și aici vreau să menționez Consiliul Raional Rezina (în persoana Președintei Eleonora Graur) și Primăria Orașului Rezina (în persoana domnului Primar Simion Tatarov) susțin aceste inițiative. Doar împreună, consolidând societatea civilă, mediul de afaceri și autoritățile publice locale, putem crea un impact sustenabil în societate”, a menționat Nadejda Bondari, Președinta JCI Moldova 2018.

În cadrul evenimentul a fost semnat Acordul de Parteneriat dintre JCI Rezina și Consiliul raional Rezina. Prezentă la conferință, președinta raionului Eleonora Graur a menționat că este bucuroasă să susțină astfel de evenimente și a încurajat tinerii antreprenori din regine să ia exemplu de la membrii JCI Rezina – să fie activi și să se implice în diferite activități care să aducă schimbare în societate.

Echipa JCI Rezina a adus mulțumiri autorităților locale în frunte cu Eleonora Graur pentru susținerea agenților economici din regiune și a menționat că datorită la astfel de parteneriate dintre APL și organizații neguvernamentale, rezultă astfel de proiecte cu impact.

Business Drive reprezintă o serie de conferințe organizate de JCI Moldova în cele mai mari orașe din țară, având scopul de a crea și dezvolta comunități locale de antreprenori.

JCI (Junior Chamber International) este prima rețea globală de tineri cetățeni activi, având peste 200 mii de membri în 120 țări ale lumii. JCI a apărut acum 100 de ani în Statele Unite ca o mișcare a tinerilor dornici să schimbe în bine comunitatea locală. Camera Tinerilor Antreprenori JCI Moldova s-a lansat în anul 2011, iar la momentul de față activează patru organizații locale: JCI Chișinău, JCI Ungheni, JCI Rezina și JCI Orhei.

Distribuie

Lasă un răspuns