Aceeaşi maşină, dar cu parcurs diferit în două anunţuri

Într-un mesaj venit la adresa serviciului Auto Inspect, un automobilist din Chişinău a atras atenţia asupra unei situaţii interesante, depistată de curând pe cel mai popular portal de anunţuri din Moldova şi care se referă la o problemă acută pe piaţa maşinilor rulate – întoarcerea kilometrajului.

Bărbatul a spus că de ceva timp este în căutarea unui automobil, anume de model Skoda Octavia. Piaţa auto o cunoaşte deja bine şi urmăreşte în toată ziua noile oferte interesante care apar pe acest portal. Un exemplar din 2011 care i-ar fi putut îndeplini visul a fost luat de mult la ochi, însă descoperirea făcută recent a devenit o piedică în achiziție.

„Avea parcurs de aproximativ 250.000 și se afla într-o parcare, dar mai nou, seara, o găsesc lustruită frumoasă, nici nouă nu arată aşa, dar cu parcurs de 150.000 de km”.

Faptul este confirmat şi de cele două anunţuri publicate în seara zilei de ieri la o oră diferenţă. Primul este cu maşina vândută de o parcare din Chişinău, în care este indicat clar parcursul real de 245.800 de km, cifră care se vede şi într-una din imaginile ataşate, în timp ce în al doilea (cu imagini care nu indică clar datele de pe bord) despre acelaşi automobil, autorul fiind deja o persoană fizică, se indică un parcurs de 146.200 de km.

Posibilul proprietar actual mai menţionează în anunţul său că maşina este într-o stare excelentă, ca şi cea a unui automobil nou, are un nivel de echipare bogat şi se acceptă orice verificări. De ce nu a indicat şi o cifră reală a parcursului nu este clar.

Sursa: autoblog.md

 

Distribuie

Lasă un răspuns