Accident lângă s. Trifești. Șoferul a decedat, pasagera este la spital

Accident lângă s. Trifești. Șoferul a decedat, pasagera este la spital

Un bătrân de 83 de ani a decedat, după ce a ațipit la volan, iar mașina pe care o conducea a zburat într-un copac. Tragedia s-a produs în apropiere de satul Trifești din raionul Rezina.

Potrivit echipa.md, totul s-a întâmplat în data de 20 decembrie, în jurul orei 10.20. La fața locului a fost chemată imediat ambulanța, dar și un echipaj de polițiști, care au stabilit o versiune preliminară ale celor întâmplate.

IRINA BURDUJAN OFIȚER DE PRESĂ, INSPECTORATUL DE POLIȚIE REZINA a comentat cazul:

Un bărbat de 83 ani,  locuitor al raionului Șoldănești,  conducând autoturismul de model Toyota pe traseul Orhei-Rezina, nu a ținut cont de starea psihofiziologică ce influențează atenția și reacția și din spusele pasagerei, o femeie, care se afla pe bancheta din fața dreaptă, a adormit la volan și a derapat de pe partea dreaptă a circulației pe partea stângă-acostament tamponîndu-se într-un (copac) de pe marginea traseului.

 

În urma accidentului, bărbatul a decedat la fața locului, iar femeia s-a ales cu diverse traumatisme șia fost transportată la Spitalul Raional Orhei. Potrivit medicilor, starea pacientei este stabilă.

Distribuie

Lasă un răspuns