Accident la Cuizăuca

Sursa foto: Ştiri.md
Primarul satului Cuizăuca din raionul Rezina ar fi fost implicat cu mașina personală într-un accident rutier în localitatea dată.
Pe 10 noiembrie c., în s. Cuizăuca, raionul Rezina ar fi avut loc un accident rutier cu implicarea automobilului personal al primarului localităţii, Ion Ţurcan. După cum relatează Ştiri.md cu referire la informaţii primite de la un martor al accidentului, primarul localității ar fi accidentat un tractor, la volanul căruia se afla un fost contracandidat al său din recentele alegeri locale. Sursa citată mai menţionează cu referire la spusele martorului că primarul ar fi fost în stare de ebrietate.
Ofițera de presă Irina Burdujan, contactată de Ştiri.md, a declarat că poliția a fost înştiinţată despre accident şi s-a deplast la faţa locului, unde a stabilit că șoferul automobilului de model Nissan Almera, deplasându-se pe mijlocul traseului, a tamponat în anvelopa din față a tractorului de model MTZ, condus de un bărbat de 26 de ani, locuitor al satului Cuizăuca, raionul Rezina.
Potrivit poliției, ambii șoferi au fost testați alcoolscopic şi s-a stabilit că nu se aflau în stare de ebrietate.
Întrebată de Ştiri.md, dacă la volanul automobilului de model Nissan se afla primarul localității, Burdujan a declarat că nu se afla primarul și că nici nu are vreo atribuție la acest accident.

Distribuie

Lasă un răspuns