A părăsit partidul, dar n-a scăpat încă de dosar

Primarul or. Şoldăneşti, Ion Cuculescu, ales din partea PP “Partidul Nostru” a fost reţinut în seara zilei de 13 iulie 2016 de către colaboratoriii Serviciului Protecție Internă și Anticorupție (SPIA) al MAI de comun cu procurorii Anticorupție, fiindcă ar fi sustras un lot de foi de ardezie din rezerva de stat, prevăzută pentru sinistraţii din oraş, care au suferit în urma calamităţilor naturale şi pe care le-ar fi comercializat. Peste 3 zile primarul a fost eliberat sub control judiciar.

Ulterior secretara Consiliului Raional Şoldăneşti, Liuba Vidraşcu preciza pentru săptămânalul CUVÂNTUL, că un grup de specialişti de la Departamentul Situaţii Excepţionale din Chişinău au verificat corectitudinea distribuirii materialelor de construcţie sinistraţilor şi nu au găsit nimic suspect.

Pe 11 mai 2017 posturile TV Prime şi Publika informau lumea că Ion Cuculescu  a părăsit formaţiunea “Partidul Nostru”, declarându-se primar independent. Potrivit informaţiilor noastre dosarul intentat primarului de Şoldăneşti anul trecut acum se află la Judecătoria Orhei, sediul Şoldăneşti.

Ion Cuculescu se abține de la orice comentarii la acest subiect.

Reporter „C”

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns