A omorât un om şi s-a ales cu 11 ani de puşcărie

Foto simbol. sursa: tvr moldova.

Procurorii au trimis după gratii, pentru 11 ani, un locuitor din Rezina, pentru comiterea unui omor cu deosebită cruzime.

Pe 28 octombrie 2019, Procuratura Generală a anunțat că Judecătoria Rezina l-a condamnat la peste 11 ani de închisoare și încasarea a peste 10.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare a unui inculpat dintr-un sat din raionul Rezina, pentru comiterea unui omor cu deosebită cruzime.

Astfel, în luna mai a acestui an, după ce a fost agresat de către victimă ceva timp în urmă, făptașul a hotărât să se răzbune. Mai exact, acesta a venit la domiciliul victimei, după care a lovit-o cu genunchiul în regiunea feței, iar apoi i-a aplicat cinci lovituri cu cuțitul în regiunea gâtului. La scurt timp, victima – un bărbat cu vârsta de 32 de ani – a decedat la fața locului.

Agresorul are vârsta de 42 de ani și a fost anterior condamnat de două ori, inclusiv pentru amenințarea cu omor a concubinei. Sentința este cu drept de atac la Curtea de Apel Chișinău, se precizează în comunicatul Procuraturii Generale.

 

Distribuie

Lasă un răspuns