A fost un an zbuciumat din toate punctele de vedere

  1. Numiţi trei evenimente care V-au marcat viaţa în 2018. 2. Cu ce speranțe păşiţi pragul anului 2019?
  2. A fost un an zbuciumat din toate punctele de vedere. Chiar la început de an Consiliul raional a operat modificări în Aparatul preşedintelui şi ca rezultat echipa PDM şi-a asumat în întregime actul de guvernare a raionului. Asta ne-a făcut să fim mai responsabili, să identificăm şi să soluţionăm problemele teritoriului indiferent de coloratura politică a autorităţilor publice locale.

Un alt eveniment a fost campania de alegeri la Jora de Mijloc, care ne-a făcut să ne dumirim asupra pericolelor ce ne pasc pe viitor, pentru că e una  să trăiești cu grijile și nevoile comunității și alta e să te joci cu durerile oamenilor, să manipulezi cu subconștientul lor…

Iar lucrul cel mai zguduitor a fost pierderea a doi primari – Ion Terenti de la Jora de Mijloc și Vladimir Cociorvă de la Brăviceni. Au fost niște oameni deosebiți, lideri de la care aveai ce învăța, iată de ce pierderea lor ne-a marcat profund.

  1. Pentru 2019 nutrim speranțe că va fi mai bun, că vor avea continuitate reformele, inclusiv și cea teritorial-administrativă. Sper să avem o campanie electorală corectă, ca cetățenii să aleagă grâul de neghină, adică să aleagă reprezentanți destoinici în parlament, iar apoi şi în autorităţile publice locale.
Distribuie

Lasă un răspuns